WHAT WE DO

Al jarenlang ontwikkelen en produceren wij onder andere maatpakken en (maat) shirts in Italië en Portugal. Bij marc smith streven we er naar om voor elke individuele klant het perfecte passend eindproduct af te leveren.

WHY IT MATTERS

Te vaak dragen mannen niet goed zittende pakken en shirts: te groot pak, shirt te smal of juist te wijd en vaak mouwen niet lang genoeg. Ondanks dat er veel confectiematen zijn is het niet eenvoudig aan een passend geheel te komen, omdat simpelweg iedereen anders is gebouwd. Wij van marc smith zijn al met deze materie bezig sinds de jaren 90 en hebben samen met onze leveranciers de ideale mix kunnen ontwikkelen. Onze shirts en pakken worden puur en alleen op basis van persoonlijke maten en voorkeuren geproduceerd - in Italë en Portugal!

HOW IT WORKS

Deze werkwijze vergt een andere benadering dan de traditionele verkoop vanuit de winkel. Ons concept is alle pakken en shirts 'zoveel mogelijk op maat' te maken - dat betekent dat er geen voorraad is en dat elk pak of shirt vanaf de rol wordt gemaakt: naar jouw persoonlijke maten en voorkeuren. Door deze werkwijze is het evident dat je het artikel niet direct in huis hebt want de levertijd voor het pak is; ongeveer 5 weken en het shirt; ongeveer 4 weken! Voor de pakken maken we de eerste keer bij voorkeur een afspraak om alle mogelijkheden te bekijken: wij zijn transparant en eerlijk en zorgen er voor dat je pak ook 100% naar wens is en past. Bij de shirts bieden wij twee mogelijkheden: standard of made-to-measure. Zelfs bij de standard shirts heb je al veel keus en is dat niet genoeg dan biedt de made-to-measure optie wellicht de mogelijkheden. We hebben alle tools om tot een goede maatsessie te komen onder de knop need help! staan. Heb je toch liever een 1 op 1 afspraak om alles uit te sluiten, dan kun ook hiervoor een afspraak plannen.