THE SUIT

Net aan de buitenrand van Lissabon staat een moderne, middelgrote fabriek. Hier zijn de heren Diniz & Cruz sinds 1972 verantwoordelijk voor de productie van dit werkelijk prachtige product. Als geen ander is dit koppel bekend met het fenomeen made to measure en semi-tailormade.

Er wordt gewerkt met gepassioneerde mensen, de allernieuwste software en natuurlijk met de mooiste stofwevers uit met name Italië. De zeer hoge kwaliteitseisen die aan ieder stuk dat deze fabriek verlaat gesteld wordt, laat zich vertalen in een mooi vallend en duurzaam product. Wanneer je bij ons een maatpak voor je werk (of misschien wel voor je bruiloft) laat maken kun je als gezegd kiezen uit de mooiste stoffen. Bepaal je zelf de kleur van je voering en wat voor zakken je op je jasje wilt hebben en of je de knoopsgaten bij de mouw graag- of niet opengewerkt ziet. Heeft de broek riemlussen of trekkertjes; een rits of toch maar liever een geknoopte gulp. Het kan allemaal.Maar..... het allerbelangrijkste in onze ogen is toch wel dat je een pak op maat geleverd krijgt en je perfect past. Voor een maatpak maak je (voor de eerste keer) het beste een afspraak. Als alle gegevens bij ons en de fabrikant bekend zijn is het voor de volgende keer makkelijker online te bestellen! Op een door jou gewenst tijdstip maken wij tijd om in alle rust jouw wensen te bespreken en te vertalen naar het pak dat jij voor ogen hebt. De levertijd is ongeveer 4 tot 6 weken. Prijsindicatie voor een 2-delig pak vanaf: EUR 550,00
Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer aanvullende informatie, of maak je graag een afspraak voor een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand contactformulier in. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
AFSPRAAKFORMULIER

Ja, ik zou graag een afspraak willen maken. Mijn voorkeur gaat uit naar: